Unibet – uplate i isplate novca

unibet payment Ponuda Unibet kladionice je konstruirana tako da svaki igrač, bez obzira u kojoj zemlji se nalazi, naći će način da uloži i povuče novac najugodnije i najsigurnije. Možete uplatiti depozite koristeći kreditne i debitne kartice. Međutim, uvijek imajte na umu da prilikom izvršavanja plaćanja kreditnom karticom mogući dobitak može biti vraćen na karticu s koje ste izvršili uplatu. Nema iznimke od ovog pravila.

Osim kreditne kartice, drugi najpovoljniji način uplate i isplate novca na Unibet je korištenje web novčanika, kao što su Neteller i Skrill. To nije samo najbrža opcija za uplatu depozita, ali ali jednako važno, najbrži način da osvojeni novac dobijete na vaš račun. Rijetko se događa da nalog za isplatu nije realiziran u roku od nekoliko sati. Često će novac biti na vašem računu nakon doslovno nekoliko minuta. Testiranjem mnogih online kladionica možete biti sigurni da u smislu brzog plaćanja Unibet je u apsolutnom vrhu.

Unibet 100% bonus – registracija
Naravno, imamo na raspolaganju i brz bankovni transfer i tradicionalni transfer. Međutim, isplata sredstava na bankovni račun obično traje 2-3 radna dana. To je zbog isplate preko posrednika. I kao što znamo, banke uvijek imaju vremena.

Možda činjenica da će novac biti nekoliko minuta prije ili poslije nije najvažnija. Najvažnije da je Unibet apsolutno pouzdana tvrtka i kada deponitare ovdje svoj novac ne morate se brinuti o njegovoj sigurnosti, kao i o sigurnosti veze pomoću koje obavljate transakciju. Unibet ima sve moguće sigurnosne certifikate. I ne možete ni na koji način nazvati Unibet kladionicu nepouzdanom. Ako ste osvojili novac, možete biti apsolutno sigurni da će biti na vašem računu prema roku koji je predviđen za dani način isplate.