Unibet bonus – početni bonus za nove igrače

unibet bonus Svaki novi korisnik Unibet kladionice može računati na vrlo atraktivan bonus dobrodošlice, jedan od najboljih koji se trenutno nudi u svijetu sportskog klađenja. Princip rada Unibet bonusa je vrlo jednostavan. Uplatite prvu okladu. Ako pobijedite, trebali biste biti sretni. Nadigrali ste kladionicu i odmah možete izdati nalog za isplatu. Ako izgubite prvu okladu, Unibet kladionica će vam vratiti novac koji ste stavili u punom iznosu. Ovo je takozvani Unibet “cash back” bonus.

Novac koji ste osvojili u kasnijim okladama može se isplatiti samo pod određenim uvjetima. Iznos koji ste dobili kao bonus morate uložiti šest puta po tečaju ne manje od 1,40. U usporedbi s drugim kladionicama, to su vrlo povoljni uvjeti. Nekoliko puta sam vidio bonus iznos uložen 12 puta. To je malo previše.

Unibet 100% bonus – registracija
Kako dobiti bonus?

– Registrirajte se na Unibet
– Na obrascu za registraciju provjerite je li označen okvir “Želim primati ponude, bonuse, vijesti i promocije”
– uplatite prvi depozyt
– postavite prvu okladu
– ako se utvrdi da je vaša oklada izgubljena, Unibet će vam vratiti 100% prve oklade

Važna je čibjenica da vaša prva oklada može se odnositi kako na tečaj prije utakmice tako na klađenje uživoe.

Naše mišljenje o Unibet bonusu: atraktivan bonus, transparentni i dobri uvjeti. Velika prednost su odlični uvjeti ulaganja „bonus” novca – samo 6 x @1,40.
Ne ostaje ništa drugo nego da vam preporučujemo da koristite Unibet bonus i ca čestu upotrebu opcije naloga za isplatu novca.

Također preporučujemo da iskoristite ponudu kladionice Energybet i bonuse koje nudi. Energybet bonus jedna je od najboljih ponuda na tržištu danas.