Bet365

kladenje-hr.comNije jednostavno izabrati kladionicu koja će biti glavno mjesto za sportsko klađenje. Ni manje bitnim od tečajeva i većeg izbora ponuđenih mečeva jesu: pouzdanost kladionice, tehnička pomoć, te način vršenja uplata i isplata novca. Prema tome, trebamo voditi računa o tome da povjeravmo naš novac nekoj trvtci koja se nalazi daleko od mjesta našeg prebivališta, stoga moramo biti uvjereni da su naši novci na sigurnom i da neće nas snaći nikakva neugodna iznenađenja.

Bet365 – registracija
Zato je moj izbor Bet365. Dosta sam oprezan, pa sam sve osobno provjerio prije uplate većeg iznosa, a sada ću sa zadovljstvom s Vama podijeliti svoja iskustva. Idemo ispočetka.
Sama prijava je brza i ne stvara nikakve probleme. Nakon unosa mojih osobnih podataka i adrese elektroničke pošte za kontakt, moj račun je bio odmah kreiran. Trebao sam još upisati šifru koja je došla na moju mail adresu i to je sve. Kao novi igrač raspolagao sam tzv. “bonusom dobrodošlice”.

Sada još je samo trebalo uplatiti novac. Od svih mogućih načina uplate ja sam izabrao plaćanje kreditnom karticom. Međutim postoji toliko raznih načina plaćanja da svatko će zasigurno pronaći taj koji mu najviše odgovara. Nakon 2 minute novac već je bio na mom računu Bet365. Mogao sam početi prvo klađenje. Mene osobno najviše zanima nogomet i hokej, ali iz čiste radoznalosti sam provjerio i ponudu u drugim sportovima. I mogu reći samo jedno – da je ogromna. Nisam znao da Bet365 ima tako bogatu ponudu. Dok to nisam vidio na Bet365 nisam ni znao da se na neke od sportskih disciplina uopće može kladiti. Ipak sam ostao kod mog omiljenog nogometa. I nisam zažalio.

Upravo je ovih dana igrala Liga Prvaka i uspio sam dobiti nekoliko oklada. Ponuda je bila preogromna. Mogao sam se kladiti na broj golova, kornera, žutih kartona, ubacivanja iz auta, apsolutno na sve. Još jedno ugodno iznenađenje. Dovoljno je da kažem – imao sam sreće. Osvojio sam određeni iznos novaca.
Nakon toga sam mogao testirati isplaćivanje s računa Bet 365. Bio sam malo nesiguran u vezi s tom operacijom. Načitao sam se na internetu o nesolidnim kladionicama kod kojih se isplate odugovlače u nedogled. Zato sam bio dosta zabrinut kod svog prvog naloga za isplatu na Bet365. Nisam se začudio kada su me zamolili da pošaljem skeniranu osobnu iskaznicu i dokaz o prebivalištu. Takav postupak je potpuno prihvatljiv i potreban, te samo dokazuje ozbiljan pristup poslu obzirom na sigurnosne procedure. Poslao sam sve tražene skenirane isprave i čekao što će biti dalje. I opet još jedno ugodno iznenađenje. Već sutra dan su novci bili na mom računu. Stvarno me to razveselilo i otad sam bio siguran u jedno – Hrvatska Bet365 je pravo mjesto za sportsko klađenje.

Zaključno, po meni najveće prednosti Bet365 su sljedeće:
– apsolutno najbolji panel za “live” klađenje uživo
– velika ponuda sportskog klađenja
– jako dobra ponuda dobrodošlice
– brze isplate novca

Da li ima nekih nedostataka? Vjerojatno ima. Na primjer interfejs koji treba “naučiti”. Međutim uz toliki broj sportskih zbivanja to se naprosto nije moglo izbjeći. Isto kao i sporo učitavanje stranica koje može ponekad zasmetati. Ipak da li je to stvarno toliko bitno?